Uusi toimintakausi pyörähtää pian käyntiin!

0

Koulujen alku koputtelee jo ovella, ja lippukuntalaiset palaavat kesälaitumilta aloittaakseen uuden toimintakauden.

Jo olemassa olevat ryhmät aloittavat kokoontumisensa 24.8 alkaen. Uudet kokoontumisajat jaetaan johtajistolle 8.8, jonka jälkeen ryhmien vetäjät tiedottavat omien kokoustensa ajankohdista ryhmilleen. Mikäli ryhmäsi uudesta kokoontumisajasta ei kuulu 10.8 mennessä, otathan yhteyttä oman ryhmäsi vetäjiin.

Uudet ryhmät muodostetaan 8.8, jonka jälkeen ryhmien vetäjät ottavat yhteyttä tulevien ryhmäläistensä vanhempiin. Uudet ryhmät aloittavat toimintansa 31.8 alkaen. Kaikissa ikäluokissa (7-10v) ei valitettavasti ole juuri nyt riittävästi tilaa kaikille halukkaille, joten mikäli ette ole saaneet yhteydenottoa ryhmään siirtymisestä 17.8 mennessä, on lapsenne edelleen jonossa. Ryhmistä saattaa kuitenkin vapautua tilaa syksyn aikana, joten pyydämme asiassa kärsivällisyyttä. Yli 10-vuotiaiden osalta tilanne on valoisampi – ilmoita lapsesi partioon jo tänään ja ota kaveri mukaan!

Ensimmäisiä syksyn partiopäivämääriä voi jo merkata kalenteriin:

Kaikkien sudenpentujen yhteinen retki: 20.-22.11.2015
Pitkäjärven Vaeltajien vartio-osaston retki: 9.-11.10.2015

Mukavaa alkavaa partiosyksyä kaikille!