Elokuva-Peikkari 2019

posted in: Yleinen | 0

Peikkari tulee taas! Tänä vuonna päästään seikkailemaan Suomen Hollywoodiin eli Nuuksioon! Seikkailu sijoittuu aikavälille 18.-19.5.2019. Varmista paikkasi kevään villeimmässä kisassa! Kisan ainoa sarja on pinkki, joten saat koota vartion, jossa on 2-99 todellista näyttelijää valmiina Hollywoodin haasteisiin! Kutsu siis kaikki kaverit, tädit, sedät, opettajat ja kaiman koirat mukaan.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.5 ja hintaa kisalla on vain 30€/vartio! Tämä peikkari tulee olemaan paperiton kisa, joten kannattaa lähteä todistamaan miten pt-kisoja voisi järjestää ilman perinteisiä paperisia tehtäväkäskyjä ja arvostelupöytäkirjoja.

Ilmoittautuminen: bit.ly/pitvaholvi

Facebook-tapahtumaan tästä

Mikä Peikkari?

Peikkari eli Peikon Puikaus on Järvi-Espoon Eräpartiolaisten järjestämä pinkin sarjan leikkimielinen kilpailu. Kisaan saa lähteä kuka tahansa ja vartion koko on 2-99 henkeä, joten voitte lähteä kisaamaan vaikka koko lippukunnan johtajiston voimin! Kilpailuun voi lähteä löysin rantein viettämään hauska viikonloppu mukavassa +20 poutasäässä. Kilpailuun kuuluu peristeisesti rentoa hengailua yörastilla muiden vartioiden kanssa, rastimiesten lahjomista sekä perinteinen kokis-rasti.

Tehtäväluettelo ja ennakko-ohje

Tehtäväluettelo ja ennakko-ohje tullaan julkaisemaan tällä sivustolla myöhemmin sekä ne tullaan lähettämään vartionjohtajien sähköpostiin.

Järjestelytoimikunta:

Kilpailunjohtaja: Olli Tunkelo (olli.tunkelo@pitkajarvenvaeltajat.fi)

Tehtäväpäällikkö: Anna Ranne

Tehtäväsihteeri: Aino Suomisto

Ratametsuri: Valtteri Torsti

Tulospäälliköt: Eljas Räisänen ja Justus Jutila

Yörastipäällikkö: Alli Eräkorpi

Huoltometsuri: Ville Vuori