PitValainen partiopukki

Tilaa Pitkäjärven Vaeltajien joulupukkipalvelusta pukki aatoksi!

posted in: Yleinen | 0

Pitkäjärven Vaeltajat tarjoaa taas tänäkin vuonna luotettavan partiolaisten toteuttaman joulupukkipalvelun. Pukkiemme toimialue kattaa Laaksolahden lähiseudun: Laaksolahti, Lähderanta, Viherlaakso, Karakallio, Lintuvaara ja Linnainen. Kysy ihmeessä, vaikka asuisit kauempanakin.

KORVATUNTURIN PÄIVYSTÄVÄ TONTTU
on tavoitettavissa nettilomakkeella osoitteessa bit.ly/partiopukki 11.11-22.12. Voit jättää pukkitoiveen lomakkeella, ja päivystävä tonttu soittaa viimeistään seuraavalla viikolla takaisin varmistaakseen onko aikoja vapaana. Jos pukki ei tavoita teitä puhelimitse, hän lähettää tekstiviestin.

Joulupukki viivähtää joka tuvassa n. 10 minuuttia.
Käynnin hinta on 60 euroa.

Pukki on luonnollisesti raitis.

Partiopukin tilaamalla tuet oman lähialueesi partiotyötä!