Siirry suoraan sisältöön

Naava 2023 -leirin löytötavarat on kuvattu ja noudettavissa PitVan kololta!

  • tehnyt

Järeän Naava 2023 -leiriltä jäi runsaasti löytötavaroita, jotka kuljetettiin PitVan kololle. Etsintätyötä helpottaaksemme kuvasimme kaikki tavarat. Kuvat löytyvät PitVan kuvapankista. Tavaroissa mahdollisesti olevat tunnistetiedot on mainittu kunkin kuvan kuvatekstissä.

Löytötavaroita säilytetään tämän vuoden loppuun asti, jonka jälkeen arvokkaat tavarat ja hyväkuntoiset, puhtaat vaatteet annetaan hyväntekeväisyyteen ja loput tavarat heitetään roskiin. Kuvattujen tavaroiden lisäksi löytyy myös yksi muovikassillinen likaisia sukkia ja alushousuja, näitä säilytetään vain elokuun loppuun asti.

Löytötavaroita voi noutaa PitVan kololta (os. Lähderanta 3 P 1) 14.8. alkaen ma-to iltaisin klo 17-20 välillä. Muun noutoajankohdan voi tarvittaessa sopia kolomiliisin kanssa (Kristian Karjalainen, p. 040 1715516).