Siirry suoraan sisältöön

Liity partioon

Voit ilmoittautua mukaan Pitkäjärven Vaeltajien toimintaan täyttämällä sähköisen lomakkeen, jolloin ilmoittautumisesi päivittyy suoraan jonotuslistalle. Huomioithan, että toimintamme on täysin vapaaehtoista, jonka vuoksi emme välttämättä voi tarjota paikkaa partiosta heti ilmoittautumisen jälkeen. Lue lisää lippukunnastamme.

Pitkäjärven Vaeltajiin 7-10 -vuotiaina aloittavia jäseniä otetaan pääosin syksyisin toimintakauden alussa ja mahdollisesti myös vuodenvaihteessa. Uudet ryhmät aloittavat toimintansa koulujen alkaessa elokuussa. Mukaan toimintaan pääsee nuorimmillaan sinä vuonna, jona täyttää seitsemän vuotta. Jonosta jäseniä otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jonoon voit ilmoittautua minkä ikäisenä tahansa! Myös nuoret voivat ilmoittautua mukaan samalla tavoin kellon ja vuoden ympäri. Voit myös tulla käymään paikan päällä.

Viikkotoimintaa Pitkäjärven Vaeltajilla on maanantaista torstaihin, ja omasta innokkuudesta riippuen myös viikonloppuisin. Voit tutustua eri ryhmien kokoontumisaikoihin Ryhmät-sivulla.